552012

2012-05-05 // 03:30:44 // Länk till inlägget // Allmänt // 2 Kommentarer
Fast jag orkar inte flytta langre. Jag har borjat fa mer hemlangtan och ja, jag vill bara hem! Saknar mina vanner, jag saknar min mamma och pappa, mitt hem, mina saker och allting. Har inte pratat med min mamma, eller nagon dar hemma over huvud taget, pa flera manader och usch jag hatar det. Bara for att deras internet inte ar ra alls och min dator ar helt knapp.

Och jag vet att detta inte ar det jag borde gora. Jag vet det. For det ar snart bara 2 manader kvar (YAAY) men.det.ar.sa.svart. Ska traffa min syster pa mondag iaf sa det ser jag valdigt mycket fram emot. Men det gar som en bergochdal bana hela tiden och forhoppningsvis kommer jag ur dessa tankbanor snart.

Marine camp

2012-05-05 // 03:09:56 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer

Har varit en super duper bra vecka! Campet var en annorlunda upplevese och var sjukt kul. Topp handelsen under veckan maste nog vara cocosnoten vi "plockade" ner fran "tradet", skalade den och drack saften och at kottet. Det var verkligen nagot speciellt for mig hehe. Var typ jatte hyper under den timmen det tog att oppna den. Fy farao vilket jobb det var. Fast fick reda pa att den kallas cocosnot av en anledning. Hade aldrig tankt pa tidigare att det fakitiskt ar en not och ska fardas nagra hundra kilometer i vattnet till nasta `o` och da sla rot och borja vaxa osv..
Annars kan jag val inte saga att  vi gjorde speciellt mycket. Vi fick valja varje dag om vi ville snorkla, fiska eller paddla kajak. Jag snorklade en gang, men det var sa daligt att det inte var kul hehe. Har nog blivit llite bortskamd efter Lady Musgrave. Men jag fiskade 2 ggr och fick flest fiskar av alla! 4 hela fiskar blev det, fast ingen var stor nog att ata men det gor ju inget. Och de var sa fina! typ bla grona och grejer..
Men bortsatt fran det var det ratt chill. Jag sov i samma talt som Bella och Hanna och det gick forvanadsvart bra. De ar ju skit roliga och trevligt! Blev sa glad nar jag kom fram till det haha. Var lite orolig innan men det var skit kul. de gjorde hela veckan. Vi spelade kort pa kvallarna och lagade var egen mat och frukost hela tiden. Nej riktigt kul var det!

Och nu flyttar jag igen. Imorgon narmare bestamt. Har jag ju inget internet hos de jag bor hos nu sa forhoppningsvis kommer det ocksa bli battre hos den nya. Men de verkar sa himla mysiga och trevliga sa det ska bli interssant.

xoxo