nemen det var ju inte igår!

2012-07-30 // 23:52:31 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Fattar inte hur nya blogg.se fungerar? Får hoppas på det bästa och att detta inlägg kommer funka att lägga upp.

Det var ju ett tag sen nu och det är så mycket som har hänt! Ja, kan ju börja med att säga att ja är hemma igen :) Så otroligt skönt. Har ju varit det precis två veckor idag, men jag njuter fortfarande... Året har varit helt otroligt, skulle inte byta det mot någonting. Dock är det så skönt att vara hemma igen. Att ha mitt normala liv tillbaka, kunna umgås med mina kompisar och familj, ta mig vart jag vill och kunna göra vmaddad jag vill. Men Australien är ett underbart land som jag skulle rekommendera alla att åka till.

Annars har det varit en mycket bra och väl behövd dag. Fast om mitt bett på armen faktiskt är borelia så kommer det förstöra min kväll. Såg det i morse, en prick med en ''stor'' cirkel runt. Får hoppas på att det bara är ett myggbett eller så..
Jag har jobbat i trädgården, är ju helt super pank just nu. Gått på powerwalk med stavar och allting. Gått ut med chili, skypat med min älskling Maddy! Det har varit en sån otroligt skön dag. Varit hemma hela dagen och bara gjort nödvändiga saker.

xx