Home again ---> off again

2012-04-28 // 02:36:36 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Nu bara springer tiden och alla resor forbi. Fraga mig inte vart april tog vagen for det har jag ingen aning om. Har dock gjort sa otroligt mycket saker dessa 4 sista veckorna och har en hel del som snart drar igang.

Pappa kom da den 1 april och vi hade minst sagt pullspackat schema, vilket jag angrade lite i efterhand men det lat bra nar vi planerade. Glomde dock bort lite att det var jag och pappa som skulle sta i fokus och inte alla Rotary personer. Men vi fick de 3forsta dagarna helt ensamma i Brisbane innan vi akte vidare till Cooroy. Vi gjorde dagsutflyckter och hademidsdagar med folket jag umgatts med de senaste 8, nej 9 manaderna. Kandes ju minst sagt konstigtatt se min pappa i denna miljo.
Son tur var kunde Frida och Stina ta sig till oss under dessa veckor, sa hade naastan hela min familj har. Aa ja det var sa himla kul att se honom igen! och snart kommer jag hem och far se bade honom och alla andra igen :D

Sen hande nagot lite konstigt, pappa slappte av mig pa Rotary lagret.? Ja jag vet, hur konstigt laterinte det? Ar inte direktnagonting jag ar van vid, men han skulle aka hem samma dag fran Brisbane airport och bussen akte fran Brisbane sa vi tog oss dit dagen innan, stanna pa hotel och sedan foljde han med mig till bussen. Haha kandes ganska konstigt ja..
Men det var i alla fall borjan pa den basta resa/lager jag tror jag varit pa. Man lar kanna alla andra pa5 min for man har sa otroooligt mycket gemensamt och alla bara alskar varandra haha. Sa nu under den resan gjorde jag bland foljande saker :
Letade safiere (stavning?)  och ja, hittade faktiskt en hel del! sma dock men anda.
Varit p[ Cosmo Center och sett stjarnor pa "nara" hall.
simmat med skollpaddor
Snorklat i barriar revet
dags utflyckt pa varldens storsta sand o. FraserIsland.
Gjort en "bush-walk"
Gatt i en national park, promenaden var 15 km lang. Hej jag dog.
Och meeer!

Alltsa jag var sa lycklig! Vi gjorde de basta sakerna och vi gjorde det med de basta manniskorna. Taaackar! <3

Sen aker jag pa Marine Camp pa mandag redan. Samlig kl 02.00 i skolan haha. Kommer minst sagt bli intressant. Men ar sa sjuukt taggad pa det lagret! Ska bli sa kul :D ursakta men jag ar lite hyper just nu.
Men maste ga,  sitter i biblioteket i Cooroy eftersom att min datror inte funkar ?!?!? och nu vantar dem pa mig sa Hare gott! xoxo

Spenderar lite tid i Brisbane med min pappi

2012-04-03 // 15:49:51 // Länk till inlägget // Allmänt // 1 Kommentarer
Vaknade upp på det bästa sättet man kan tänka sig. Nämligen en bamse kram från min egna pappa. Jag menar, kan man önska sig en bättre start på dagen?
Nu sitter vi uppe i vårat fina rum i Brisbane och båda är helt slut. Vi har varit ute hela dagen och sett många delar av Brisbane.
Igår när vi träffades, kändes det ju minst sagt lite konstigt. Såg honom stå och vänta på mig precis utanför biljett kontrollen och ja... Trodde inte att jag skulle gråta, men nej det gick bara inte att inte göra det.
Vi gick och käkade lite sushi och bara pratade. På kvällen åt vi på en suuper god italiensk restaurang vid vattnet. Sedan i morse fick vi då hotel frukost som jag bara äälskar! Efter frulle gick vi in till stan och hoppade på en sight see (?) buss och åkte runt lite hejvilt. Kan lägga upp mer bilder imorgon men nu är jag helt slut och vill bara sova haha. Men gud jag är så glad måste jag säga. Vill aldrig att han ska åka hem.
Utsickten från vårat rum :)
Lamm från restaurang
Usicktsplats i Brisbane
En fin trädgårds grej..
Frulllle!!


Nu måste jag stänga av så att jag äntligen kan sova. Kommer somna på 2 sek, utan att överdriva. Så mycket som jag rört mig desa två dagar, är ju nästan 3 veckas motion när man bor i Cooroy hahah. Puss och kram <3

AAA MAAAA GAAAAAAAD!!!!!!

2012-04-01 // 07:37:32 // Länk till inlägget // Allmänt // 1 Kommentarer
Jag far da traffa min pappa om typ 1 dag!!! Kan inte fattaaaaaa det! Fran 210 dagar ner till 1. En jakla pytte dag, och sen ar jag i hans famn igen <3