Bomber och granater

2011-11-24 // 12:59:34 // Länk till inlägget // Allmänt // 1 Kommentarer
Nu vet jag inte vad som händer. Allt blir bara fel och ännu mer fel. Jag som har varit så glad de senaste dagarna, veckorna. Nej humörsvägningar gillar vi inte! 

Min älskade syster svara inte när jag ringer. 
Jag måste packa, jaha, blir väl långbyxor och poolotröja då så att man inte a v s l ö j a r någonting. Och när jag ändå håller på ska jag ta med mig en slöja också. 
Jag är allmänt sur. 
Jag saknar att ha mitt eget liv. 
Jag saknar min underbara familj och mina underbara vänner. 
Stör mig på att han skrattar/fnissar innan eller efter varje mening. 
Mina hörlurar är paj. - Ingen musik. 
Min dator funkar inte. 
Jag är besviken på mig själv. 
Jag är snart 18 år och jag får inte bestäma själv vad jag skaha på mig. Det. suger. för. hårt.




ooh yep.


Men. Det är ju faktiskt en ny dag imorgon. Och jag hoppas & tror att den kommer bli bra. Bättre i alla fall. Får se denna dag som inte helt onödig. Nu är det ju trots allt -1 dag kvar till Sydney. + en dag närmare en longboard.? :)) jaja nu ska jag hålla tyst. pusshej

Glasögonorm

2011-11-24 // 09:29:58 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Japp det är jag det. Tänker dock inte lägga upp en bild för att... Haha nej man fattar nog anledningen ändå^^ 


Jag försöker öppna Picasa men det funkar inte! Pappa! Hjälp!

I alla fall då vet jag inte riktigt hur bilderna komemr bli men hoppas på det bästa:) Tog lite kort idag på vårt underbara väder och tänkte dela med mig lite. Så såhär ser det alltså ut där jag bor just nu. Precis utanför vardagrummet. 



Klockan 3




Lite senare..



Fast nu tycker jag att detta inlägg blev väldigt grått och piggar upp med en sista bild!




Så söööt!


Hinner nog med ett till innan det blir sängen. Ska ju upp tidigt imorgon! Sen blir det inge blogande förens måndag! Shit!



I just what to live in the fridge today, ocke?

2011-11-24 // 06:18:38 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Och inte för att det är varm idag, utan klibbigt och klabbigt. Vi har en liten storm här utanför just nu vilket är anledningen till kvavheten? haha har ingen aning om det är ett ord men man fattar nog! 

Vädret är verkligen extremt här nere. När det är sol - är det varmt, varmt, gassande varmt och bara sol. Inte som hemma att det är molnigt, blåst, lite sol. När det är regn - blir det extremt kvaft och regnar floder alltså. Samt oftast åska och blixtar. Och det på pågår i timmar. Nej hemma är allt lätt och lagom. Inte för mycket sol, inte för mycket regn. Fast okej, när det är kallt är det ju faktiskt kallt... Aja hahah skit samma!









Alltså jag älskar weheartit!!! Hahah bilderna därifrån är ju bäst!


Hade fetaste gröt frukosten idag med massa frön av olika slag. As gott! Borde göra detta till en mat blogg. Älskar att laga mat. Okej, haha med detta säger jag inte att gröt är en extremt inspererande 'rätt', men skulle vara kul eftersom att jag gärna testar på nya recept. Men det är ju faktiskt roligare att göra maten än att äta den ): Eller ja alltså jag gillar ju att äta också men just att skapa.. den.. eh.. varför blir allt fel just nu? Nej nu återgår jag till Heroes.

Jag vet att du vill mitt bästa...

2011-11-23 // 17:52:29 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
men. Jag kommer inte kunna sova nu. Hur mycket du än vill det. Så nej pappa. Det funkar bara inte.
.

Okeej jag vet att klockan är mycket meen :D

2011-11-23 // 17:47:44 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Har just skypat med väärldens mest undebara pappa soom, ska ge mig en longboard i julklapp!!!!!!!!!! :D :D :D :D 
GHAAAA!! Kan inte fatta det!! :D tacktacktacktacktackatckatcktacktacktacktacktakctack!!!!!!

ÅÅÅ HAPPY KAJSA!!! Nu ska jag kolla i Brisaben i helgen efter en möjlig llongboard, annars blir det den från infranätet! Hihihih kan nte fattA det! Kan jag lägga mina pengar på bra utrustning i stället! Tack till månen och tillbaka VBP!!!

Såhär glad är jag just nu:





♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥!!

Bondi beach

2011-11-23 // 14:10:23 // Länk till inlägget // Allmänt // 2 Kommentarer
Åå vad jag längtar till Sydney. Att träffa min älskade syster igen efter hela 6 månader. Att få se Sydney, Bondi beach, all shopping, the opera hus, sydney harbour bridge, Chinatown, paddy's market, Starbucks, IKEA, jul, nyår och såå mycket mer! Och nu är det ungefär bara 25 dagar kvar! Kan inte bärga mig!!

Känner att jag uppdaterat en hel del nu :) Men om man tänker på det så finns det ju så stört mycket att skriva om. Och ja, har ju extremt bussy life nu när jag är sjuk så har ju tiden om man säger så. Till helgen åker vi till Brisbane i alla fall. Åker klockan 6 på fredag morgon mtp trafiken och kommer hem måndag. På fredag får jag sitta och läsa en bok medans David jobbar i kyrkan. Vet inte men det känns lite speciellt att läsa ''Snabba cash'' i kyrkan måste jag säga. Har gjort det förut och det är lite kul. 2 helt olika världar haha. 
Sen ska vi gå på kvällsmarknad och på lördag blir det en överaskning! Woohoo! Hoppas att det blir något kul! Vi ska sova på hotel med pool så det blir ju super. Göra some sun baking :) Okej hade inte tänkt skriva allt detta utan ville bara lägga upp lite bilder men nu blev det lite mer. 














Hahah alltså jag vet inte hur jag ska handskas med min host pappa.! Han frågade nyss ''So are you happy?'' Vi har precis pratat om mitt Sunshine Safari och de kommer tydligen tvinga oss att använda kjol eller klänning. Jag använder aldrig kjor eller klänning till vardag och skulle inte göra det, så ja jag var sur angående att de skulle tvinga oss. Men tänkte att eftersom han alltid frågar ''Is that okey? Are you happy with that? Is that okey, igen'' Så svarade jag ''Nooo, I'm actually reeally depressed righ now..'' Själv hörde jag ganska välironn men det gjorde tydligen inte han. För han svarar då; ''neej det ska du inte vara. Det löser sig med kjolen osv..'' Haha han förstår inte vad ironi är ): 

Som en gång, jag frågade hur mycket klockan var och han svarade. Efteråt frågar han ''Is that okey?'' ...vad vill han att jag ska svara? haha ''Nej faktiskt inte. Jag skulle vilja att du spolade fram klockan några timmar? :) '' Eh.. nja.

Sovgott!


Random tankar

2011-11-23 // 11:57:41 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Kommer nu med lite onödiga saker. Känner bara för att skriva dem för... för att, ja nej jag vet inte :)

  • Igår kväll när vi sitter och äter middag frågar min host pappa ''Is this your fork?'' Jag svarar ''eh... No? What do you mean? hehe'' Han säger ''No I was just thinking if you brought this?'' Fleera tankar snurrade i mitt huvud. ''Noo why would I bring my own fork? Oh wait, I did bring my own fork. And a knif and a spoon as well. And now when you mention it, I do have my own plate and glass :) ''
    Why. the. hell. would. I. bring. my. own. fork.???

  • Jag gillar inte när jag ser en uschig inseckt i närheten av mig, och nästa sekund är den borta. När jag stod i duschen da ser jag en spindel på väggen en bit upp. Jag kollar ner för att skruva på kallare och det tog bokstavligen 2 sekunder!, när jag kollar upp igen är den borta. Får panik och kollar runt som en tok men ser den ingenstans. Känner runt i håret för att känna om den ramlat/hoppat ner men käner inget. Ser efter duschen att den är på väggen mitt emot..? 

  • Satt nyss med en bok i mitt knä när jag skrev brev till min farmor. När jag tog bort boken såg det ut som att jag hade spillt vatten på mina lår. Haha ja det var då inte vatten utan det är bara väldigt varmt här!

  • Om ja inte visste, och kände, bättre skulle jag tro att hösten är på väg. Löven faller och det är så tort överallt. Kan inte komma ihåg när det regnade senast. Men har hört att det är en storm på väg så får väl hoppas! Bara det inte blir översvämning som förra året är jag glad :)

  • Jag vill ha en longboardLONGboardLONGBOARD!!!

Det dummaste jag har gjort på länge

2011-11-23 // 08:50:56 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Några ledtrådar; jag är sjuk=VARM, jag var uttråkad, jag har inte rört mig på 3 dagar. Så... Efter som att det är en molnig dag här nere så tänkte jag ta mig en promenad. När jag tar ett steg utanför huset möts jag av en varm vägg. Fy farao vad kvaft det var. Tänkte att jag bara skulle gå en liten bit men slutade med att jag gick hela rundan på 5km. När jag kommit till hälften blev jag arg på mig själv. Klockan var mitt på dagen. Jag hade inget vatten, ingen energi, jag var varmfrån att vara sjuk och man blev bara almänt klibbig från luften. Kan det varit runt 30? Fast det var kvavheten som gjorde allting. 
Jag hatade mig själv 6 gånger under den promenaden. Små sprang nästan de sista metrarna innan husten för solen hade kommit fram och gjorde det värre. Alltså jag överdriver inte. Haha australiens värme är ingenting att leka med!
Drack som en kamel när jag kom hem i alla fall och bakade lite nyttigt bröd så nu är jag på topp igen! Så gott som :)


Sitter och kollar på ''Australia'' just nu och, vet nte om det låter konstigt, men ser filmen på ett lite annorlunda sätt nu än vad jag gjort hemma. Inte för att jag har varit i riktiga outbacken än, men måste säga att det känns.. nej kan nte beskriva.. haha men häftigt.
Och aboriginer är ett komplicerat men också otroligt häftigt folk. Måste läsa på lite om dem. Det är ju så häftit att de fortfarande lever här,, bland icke aboriginer men att de lever som de gör.
Men här har de förtur till allt. Vet inte hur bra jag tycker att det är, men de har alltid förtur när det kommer till det mästa allt tror jag. Kate berättade att Mathilda i hennes balett är aborigin och om hon kommer söka in till en balett skola efter high school så spelar det ingen roll hur bra eller dålig hon är. Hon kommer före om inte först i kön. 
För att de inte får verka rasistiska. Men jag blir så sur för då är de ju rasister mot ''vita''. Usch hatar allt såntdär. Och hur man än försöker skriva på ett bra sätt blir det fel så skriver inge mer nu.
Sen har vi en annan tjej på skolan som också är aborigin, som jag har pratat lite med. haha hon är ganska öppen med det ena och det andra om man säger så. 







MEEN IMORGON BLIR DET....! samma gamla veva. haha jaja, gjorde nyss lite smet så ska gotta mig lite framför filmen. Hare!

tuesday night - time to sleep

2011-11-22 // 15:25:53 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Borde verkligen sova. Som jag skrev tidgare är jag fortfarande sjuk och då är det inte bra att stanna uppe sent.! Men fastnade vid tvn & datorn, sen sov jag till 12 imorse så det är lite okej. 

Skulle verkligen vilja göra en tatuering någonstans. Det är ju så himla snyggt! Dock vet jag hur besatt jag skulle bli utav det så skulle sluta med att jag leta ställen på kroppen att tatuera. Kanske om nårga år! En liten tanke bara.

Har annars kollat runt lite på weheartit som vanligt och måste lägga upp lite bilder jag gillar från den sidan hehe!



Yaaamm??!!!



My future home...

Hahah





Denna bild stämer på pricken. Kan nte bli bättre. Distance is everything in Australia.


Okej ska jag vara ärlig har jag ingen aning om varför jag gör/gjorde detta onödiga inlägg, men ja. Lite fina bilder i alla fall.

PussKramChansDans!




SIDEWAYS

2011-11-22 // 10:22:31 // Länk till inlägget // Allmänt // 5 Kommentarer

Nu har jag i alla fall kollat runt lite på longboards. Men ja, då kommer vi till att göra ett beslut. Vilket jag är otroligt duktig på att göra. Typ? Nej kan väl inte påstå att jag är känd i familjen för att vara snabb på att bestämma mig hehe. Dessutom är de så himla dyra också. De tre jag väljer mellan är okej i pris och de snyggaste i prisklassen.
Dessa är de olika jag kollar på...


1


2

3



Ska tänka några dagar till för vill verkligen bli nöjd! Vilket jag vet att jag kommer bli vilken det än blir hehe, men vill vara säker med tanke på priset och sådär. 

SÅ skulle gissa på att det är min familj och mina små vänner som läser min blogg och jag skulle verkligen uppskatta om ni berättade vilken ni gillar mest!
ja om ni känner för det alltså...


haha Nu blir det Home and Away + te. Sleep tight don't let the bedbugs bite!

Noosa Girls Longboard Crew

2011-11-21 // 11:20:38 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Nu har vi officiellt skapat ett ''crew''. Det ända som saknas nu är en bräda... haha ): Men är ändå så excited!!

Idag har vädret varit underbart. Men något som är mindre underbart är att jag är jätte förkyld. Min första förkylning här nere. Igår kväll slutade min röst att fungera och idag har snytpapper, soffan och vatten varit mina läkemedel. Vet inte hur många liter jag har druckit och inte nog med att jag är varm från förkylningen så eftersom att solen stekte hela dagen idag har även huset varit varmt. Haha och grejen är att när man tar en dusch är det bra för mas 3 minuter. Nu överdriver jag inte alls, man blir sval i dusch men så fort man kommer ut blir man svettig igen... Och sommaren är inte ens här än.. he.he.

Så jag antar att morgondagen kommer se exakt lika dan ut. Lite synd för man blir väldigt uttråkad. Jag vill blir frisk och ut och åka! Ge mig en bräda nuu!!!






Det ser ju så härligt ut...  :))))

So I just had one of the best days of my life

2011-11-20 // 14:45:34 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Nja... fast jo tror faktiskt det. Denna dag har varit helt oslagbar. Fan blir blir så sjukt glad/peppad/lycklig när jag tänker tillbaka på den! Tror att jag skrev det i förra inlägget, men det är så att jag lärde mig att åka longboard idag och det var helt otroligt. Vi var ca 7 tjejer som skulle lära oss så vi träffades vid en lång skejtar backe som är avspärrad för skating och cyklar. Först kunde jag inte ens stå på den, men försökte och försökte, och sen gick det! Jag kunde ta fart, åka, svänga och ja faktiskt stå kvar på longboarden haha. Inte så fort då men det skiter vi i.
Jag har provat lite föut men då har jag verkligen inte kunnat hålla mig kvar på den. Inte ens åka själv utan var altid tvungen att hålla i någon. Men inte idag inte! Jag fick låna knäskydd vilket gjorde att jag kände mig mycket säkrare. 

Men ja, åå! haha vi skejtade i några timmar och efter det tog vi bussen in till Main Beach i Noosa för att det var så sjukt varmt! Gud vi lökade sönder. Så när vi kom dit badade vi ett tag, köpte varsin Booster (the drink to drink. som en smothie som smakar så sjukt gott!) och efter det blev det lite sun baking. Älskar att de kallar det för ''sol baka'' hahah om man fattar? 
Sedan åkte vi lite till inne i Hasting street, dock var det lite svårare eftersom att det var människor överallt men det gjorde det lite mer äventyrligare! Och nej jag åkte in i någon. hehe
Kollar rund nu på Ebay för jag döör så mycket jag vill köpa en nununu och träna. Fattar det knappt själv, men hur underbart låter det inte att ha en hel sommar i Australien och åka lonboard...? Slunga runt i Noosa i bikini, köpa en glass, åka lite till, ta ett dopp i havet för att det är så varmt... Alltså ååå! Jag blir bara så peppad på det!

Anledningen till att jag vill lära mig att åka longboard är också för att det verkligen inte är mig. Jag hatar att göra saker jag inte själv kan kontrolera. Visst, här kan man styra och så, men knappt bomsa? haha
Nej men ja menar som skateboard, rollerblades, skridskor mm. har aldrig varit min grej för att det bara är så sjukt läskigt. Så därför tänkte jag att nu fan ska jag lära mig! Och nu när jag faktiskt kan lite vill jag bara åka mer och meer!

Ska kolla på eBay om jag kan köpa någon billig!
Nu kommer lite bilder från dagen!







Japp! det finns även bild bevis på att jag kan stå upp haha


Madeleine hittade garanterat världens största jordgubbe i lådan.
Nästan lika stor som hennes hand!




Ett litet break med mat!
eller okej... godsaker


My little poppa, as god.


Vi som lärde oss!


På väg till Noosa




Efter ett långt bad i havet , gud det var så varmt i vattnet!



Hahah bra bild för att sammanfatta dagen! Det var så kul!!

Imorgon ska jag sova ut ordentligt eftersom att 1. jag har lov! :D (börjar grade 12 den 25 Januari;) 2. har sovit väldigt lite de senaste dagarna och 3. för att min hals dödar mig på riktigt och vill inte bli mer förkyld!

Sov gott mina sköna bönor!

Surfers Paradise // Lö Gold Coast :)

2011-11-18 // 13:09:04 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Hejhopp! 

Helgen var helt super! Vi var på många olika platser och träffade mycket människor! 
I lördags åkte vi in till Brisbane för att ha en brunch i en väldigt fin park. Låg nästan mitt i centrum och den var hur stor som helst. Den hade en fejk strand och många pooler i olika former. Sen fans det även en lite mer park area där vi kunde grilla och ha mysigt. Klockan var bara rutn 10 när vi kom dit men solen stekte som bara den och jag kunde verkligen inte vara i solen. Haha alltså man måste nästan ha sin togs på sig här om man ska kunna vara i solen annars lökar man sönder. 
Men vi var ca 20 pers, vi eller rättare sagt jag (: grillade korvarna. Haha tog ca 50 min? och sen stekte de på pannkakor. De var så jäkla goda! Helt perfekta och halvt stora och tjocka. Äckta aussie/amerika pannkakor vill säga :) Till det hade allt man kan tänka sig. Och de gjorde till och med några med vitchoklad droppar i, som var super mums! 
Det var lite tråkigt dock för jag kände ingen, och alla var super kristna (deras högskolekurser gick ut på att läsa om kristendommen och sånt) så ja.. nej jag jag vet inte, kände mig inte sådär jätte hemma. 

Efter det åkte vi i alla fall vidare till Gold Coast! Vi kom fram vid 3 och bestämde oss genast för att ta en promenad längst stranden. 2timmar senare kom vi fram till vårat mål haha. Snacka om att mina ben var lite ömma efter det. Men bra träning! 
Men det var banne mig den längsta stranden jag någonsin sett. Alltså vi började typ vid hälften och gick nästan till ena ''slutet/början''. Skulle man gå hela stranden skulle det säkert ta mer än 5 timmar haha. Det var så värt det helt klart! Vi hade sjukt bra väder (ca 27? och inga moln) och sen såg vi hela 4 bröllop under våran promenad. Kan issa att det är ett populärt ställe att gifta sig på... Eller bara ta kort efteråt. 
Vi käkade ''tee'' som denna familj säger istället för kvällsmat, i Surfers Paradise och sedan åkte vi hem till våran lägenhet. 
Vi gick upp 5 på söndagen  och hennes lopp började 7. På morgonen. Haha jag var helt slut, men fick genast energi igen när jag fick reda på att vi skulle shoppa senare på dagen :)




Här är å fejk stranden. Lite kul att ån är precis bakom men det är väl meningen.



Pancakes med vitchoklad ;)



the never ending beach....







De sa att det var en sjöhäst-svans? Hoppas att jag kan lita på det!













Avslutar med en liten sandkrabba :) så söt!

Imorgon ska vi upp tidigt igen och cykla. 20k i Mooloolaba. Haha de har så roliga namn här! så hoppas att jag har lite energi till det. Senare på kvällen far vi till Brisbane och går på ''cheese party''! Hoppas att det blir kul haha och på söndag ska jag lära mig att åka skateboard!!! Längtar så sjuukt mycket!! Och efter det drar vi vidare till stranden så hoppas på härlgit väder! åå har en så otroligt  kul helg att se fram emot :D 

Godnatt!

Ceysa Bögrond, ooh yeah that my name!

2011-11-11 // 16:08:48 // Länk till inlägget // Allmänt // 4 Kommentarer
Jag börjar verkligen älska hur de utalar mitt namn här! Ärligt alltså, det är så engelskt/australienskt och så roligt! Jag lever verkligen som i en film här. Okej, lite svårare då, men häftigt är det :)

Och ja med tanke på att jag nu skrivit ett inlägg, tyder det på att jag inte dog i lördags. Faktum är att det var sjukt roligt! Otroligt skönt att göra det så tidigt på morgonen och det fans så underbara saker att kolla på! Vi åkte igenom flera villaområden och det var inte precis de villor som jag är van vid. Kändes som att vi cyklade i LA eller Hollywood. Inte lika stor dock, men faderullan vad snygga husen var. Är chockad att jag inte körde in i någon bil eller så med tanke på att jag gav husen mer uppmärksamhet än vägen. Fick ett kort i slutet på ett snyggt hus, men eftersom att i cyklade hela tiden kunde jag inte stanna för att ta kort. Men fan vad snygga husen var.. 


Nu på kvällen hade vi en ''kina-kväll' med massa kyrkmänniskor. Det var underbar mat med över 12 olika rätter att välja emellan :)) + ''nibbles (?)'' till förrätt och cheesecake till efterrätt. Jätte gott! Men jag hade även en Sverige presentation denna kväll. Hade ångest innan för jag gjorde klart den 10 min innan vi skulle sticka och hann knappt läsa igeon det jag skulle säga. Men när jag skulle börja min presentation kan jag inte påstå att jag var något vidare nervös. Visst, lite kändes det, men ändå inte. Det är svårt att förklara men är så sjukt van vid att prata inför folk nu så det stör mig inte alls lika mycket längre. Så ja det var kul i alla fall och efteråt hade det jätte mycket frågor som jag älskar att svara på! :D Börjar dock bli lite trött på ''So how do you like it here?'' haha menmen!

Jag är så gryymt taggad för denna helg! Imorgon ska vi upp vid 7, käka, göra oss i ordning och sedan sticka till en trädgård i norra Brisbane för att ha brunch med Davids och Norells barn. Efter det åker vi vidare till Gold Coast är min host mamma ska delta i ett triathlon söndag morgon kl 7 på morgonen! 
Det betyder alltså att vi måste starta dagen ca 5 eftersom hennes cykel måste vara på plats vid 6 tiden. Botsett från det ska det bli jätte kul att åka dit! Har hört så mycket om stället men aldrig varit där. Och vi ska bo vid ''Surfers paradice'' som är ett minst sagt känt ställe. Och jag har sparat ihop massa pengar så ska förhoppningsis shoppa lite också :D Åå ska bli så kul!! och ska ta en hel massa med bilder!

Hahaha Maddy är så sjukt rolig och galen... Bara lite random sådär :)

Borde erkligen sova nu men måste bara skriva att jag äntligen har börjat läsa ''Snabba Cash'' som jag skulle börjat med för 4 månader sen?? Läste en sida och jag var helt fast. Har efter det ständigt gått runt och tänkt på boken, velat läsa mer, 'måste veta vad som händer!' Har nog aldrig varit så besatt av en bok och läste mer än 100 sidor på ett dyng. Haha och tro mig det är extremt mycket för att vara mig. Brukar se det som pina att läsa böcker. Nej usch gillar det inte alls. Men denna bok kan jag bara inte lägga ifrån mig! Blev så glad idag när jag kom på att det kommer ta oss totalt ca 3 tim i bil imorgon, för det betydde att jag kunde läsa i 3 tim. Kärlek till Jens Lapidus! Tack för denna underbara bok!
Och ja btw, när jag är klar med denna tänkte jag börja läsa Millenium serien på engelska så får vi se hur det går. Den är så extremt populär här så det är galet! Haha de har till och med affischer på dem här i skolbiblioteket. 


Fick i alla fall bild på ett hus. Gud så underbart!



Och vi åt den godaste frukosten på länge. Äggstanning, lax, spenat & bröd.


Nee! Haha höll ju nästan på att glömma! Igår hade vi ett litet julkalas med Rotary då vi åkte på en ''Cruise'' längst Noosa River. Det var helt underbart väder, inte ett moln på himmelen med finaste solnedgången. Ett live band spelade Hawaii musik med Hawaii skjortor och rasta flätor! Jätte mycket trevliga människor och ja en viss ''Bob L'' berättade för dem att jag var från sverige och att jag skulle dansa. (Det förstörde min kväll för ett tag. Alltså den där mannen är ju helt körd i bajjan. Ursäkta mitt uttryck men blir så jävla irriterad på honom. Kommer bli intressant och se hur det kommer bli sen när jag väl bor med honom och hans fru... Alltså han vet verkligen inte när det är nog! Är det något som jag inte klarar av så är det när folk säger åt andra vad de ska göra, men vill själva inte delta. Som när vi lekte lekar i Rotary förrförra veckan (Melburne cup) så ordnade han lekarna, en speciell som jag verkligen inte ville göra för det var bara förnedrande hela grejen (skojar inte, man hade som en jätte lång pung hängandes mellan benen och så skulle man jucka för att flytta en låda frammåt, med pungen då. Mamma du vet vad jag pratar om ): ) Ville verkligen inte göra det men kände ändå att jag inte kunde vägra. Själv står han bara där, kollar, tar kort, garvar sönder, tar mer kort och kollar ännu mer. Alltså fy fan.. Hatar!! Om han fan inte vill vill göra det själv, vad får honom att tro att andra vill göra det??!
Alltid är set så med honom. Ska alltid skratta åt andra och gärna mig. Försöker alltid att sätta mig i en obehaglig situation så att han kan ha roligt. Få mig att framställa som en idiot medans han kan skratta...)
Och i alla fall, det jag ville säga var att jag vill dansa, om jag vill dansa. Jag vill inte dansa för att någon annan vill det och för att jag kännder tvingad till det. Man kan ju gått inte säga nej när huvudpersonen i bandet kommer fram till en, säger att de ska spela en abba låt bara för mig så att jag kan dansa. Vet inte om man kan förstå hälften av det jag skriver just nu men just det att Bob ville att jag skulle dansa, jag kan ju inte säga nej! Dansar han själv? Svar: Nej.

Har så mycket saker at berätta om Bob L och det kommer säkert ta ett helt inlägg. Gav honom lite svar på tal igår kväll iaf! Haha det var underbart! Hans min är oslagbar! han visste verkligen inte hur han skulle reagera haha.
Men okej detta tog ytterligare 1 tim! Måste sova! Puss och god natt! Och grattis igen till dig pappa i efterskott :D ♥♥♥ VBP!

20 k

2011-11-04 // 13:42:13 // Länk till inlägget // Allmänt // 1 Kommentarer
Så, imorgon bitti ska jag och min värds mamma upp 5.30, åka till ett ställe, träffa annat folk och cykla 20 kilometer. Hej jag kommer dö :) 
Haha nej men det ska bli jätte kul faktiskt. Se mycket natur, eller nej nu ljuger jag. Har faktiskt ingen aning om vart vi cyklar men hoppas på det bästa! Ska bli kul också att se städer (antar att vi kommer cykla igen typ 5 små städer haha med tanke på hur extremt litet allting är här) men att se lite innan alla vaknar till liv! 
De har en mortionscykel här så har faktiskt varit jätte duktig och cyklat minst 7 km nästan varje dag :) + styrka och lite roddmaskin. Det är ju ''beach 2011'' snart så ;) Haha nej nu driver jag..

Jag gillar denna familj väldigt mycket i alla fall. Känner igen deras beteende, de har koll på saker och de gör saker med/för mig. Ja de är super trevliga och är i ungefär samma ålder som mammi och pappi. 

Förutom det ska jag även stå utanför IGA (Ica) imorgon och sälja korv med börd. Så jäkla coolt! :D 
Sen ska vi ha en liten BBQ på kvällen så det bli nog bra!
Har färgat håret igen. Samma färg som förra gången men det gick ur så fort, typ bara 3 veckor. Okej kan inte påstå att jag var helt blond igen men typ ljusbrunt. 

UUSCH! Imorse när jag gick till bussen råkade jag kliva på en orm! Fick sån himla panik och jag bara stod och väntade på att ''hugget'' skulle komma. Men den kom aldrig. Haha jag kollar ner och ser att det är en vattenslang som är lite halvt nergrävd... 
Hahah kände mig rätt så dum, men till min ursäkt så blir man ständigt upplyst om hur mycket ormar vi har i vårat område, så trampar man på någonting som är smalt, långt, mönstrat och svart så kan jag lova att vattenslag inte är den första bilden som kommer upp i ens huvud!





Nej men usch nu måste jag verkligen sova! Ska ju upp om... 7 tim! Ska försöka ta en del kort imorgon också :) A just ja, haha mitt hår från första gången jag färgade det. Blev inte lika mycket rött denna gång menmen ): 

Puss och kram skumbanan!