P.Sherman, Wallaby way 42, Sydney

2011-12-20 // 12:47:38 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Skulle egentligen vilja gora ett stort dampinlagg nu, men kanner hur skammigt jag skulle tycka att det var redan imorgon. Sa kommer (forsoka( skriva ett lungt och sansat inlagg.
Ar dock inte pa adressen i rubriken, men ja, jag ar i Sydney!!!! Kan kaanppt forsta det sjalv!! SHIIIIIT! och ja, tog inte med mig min dator utan sitter med deras. (De har MINST 5 Mac datorer har. Standard alltsa, sen vet jag inte med "laptops". Alla har varsin iPhone (ja saklart?), de har en fet pool, nej alltsa jag kan arligt inte skriva upp alla saker de har. Kommer ta hela sidan ju... Tar kort imorgon istallet och forsoker lagga upp imorogn eller nagon dag)
Kort fattat i alla fall, deras hur ar otroligt. Inte mega stort, men sa stort fint och underbart! Och gatan, ja hela kvarteret. Skulle latt kunnata mig en cykelrunda och kolla pa alla hus. Alskar det!
Lite planer vi har nu da... Inte sa mycket alls, forutomatt vi ska till Bondie Junction imorgon och shoppa lite. Sen, ja tro det eller ej, kommer jag fa traffa min lilla angel.! Vi ska traffas vid lunch tiden troligtvis och alltsa.. nej jag borjade grata i bilden idag nar hon ringde mig. Kan inte fatta att vi ar i samma STAD!! HERRE JAVLAR!!!!
Nar vi kom hit idag sa akte vi over  Harbour Bridge (ooh yes, bara for min skull!) och sa fick jag aven se opera huset! Visst ar det en svenne som har designat den? Ne, eller jo det tror jag :)
Jag var alltsa helt i extas nar jag forst sag bron. Jag var sa taggad och allting var sa overkliget pa ett sett. Alltsa jag kan fortfarande inte fatta det? Dar vi bor nu, gar man ner for deras gata, ca 50-100 m, har man en fantastisk utsikt over the Harbour dar man da ser bade opera huset och bron. Detta omrade ar alltsa ganska hogt upp sa ja.. haha aa det ar Otroligt!!
Jag maste tacka min underbara mamma som skickade paket till mig!!:D massa sma paket ocj jag har varit jattte DUKTIG! Inte oppnat ett anda paket! Eller okej, jag skulle inte oppna, men en vet jag ar choklad i (man kan inte ta fel pa en marabou (?) hehe MUUUMSS!!!) fast okej de andra vet jag faktiskt inte vad det ar i. Men Tack Sa jatte mycket alskade mamma! Nu kommer jag fa oppna paket i alla fall! aa TACK :D
Vart ar julstammningen? Vart ar du? Gor manga forsok med att hitta den, forsoker tanka pa hemma, all julbak veckorna innan jul, allt julpynt, att man mots av julmusik safort man kommer innanfor dorren hemma, all julskyltning, kylan, klappkop... Att allt ar samma, bara att jag ar i ett annat land, det ar varmt och att jag inte tillbringar den med min familj.? Nej det kommer bli en mysko jul i ar, det ar en sak som ar sakert. Men kan anda inte forsta hur lyckligt lottat jag ar som anda far ha min syster pa riktiga julafton. Kanske kan vi gora det till en nagot sa nar normal jul?
Vet inte om jag har sagt det forut, men det ska bli kul. och intressant! Fast fasiken... har inte gjort nagot julbak alls i ar ):


NU kan jag antligen ga till sangs!! kanner att jag ar tillrackligt trott for att kunna sova. yay!! sa god natt och so sa gott, for det kommer forhoppningsvis jag ocksa att gora. Jag kommer dromma om imorgon, nar jag antligen far en kram av dig...

Sydney imorgon!!

2011-12-17 // 13:55:38 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Ska försöka hinna med att göra ett inlägg till innan vi sticker imorgon bitti. om lägret förra veckan. Måste skriva ner allting innan jag glömer!!

men nu i alla fall... Herre jävlar. JAG ÅKER MOT SYDNEY IMORGON!!!! GHAAAA! Fan vad jag är taggad!!! Inte bara på den vackra staden, utan jag kommer ääntligen få träffa min syster igen. Usch börjar nästan gråta av tanken. Alltså jag kan inte beskriva med ord hur jävla lycklig jag är!! Så lycklig att det gör ont!! Jag har inte träffat henne på 5 månader och har längtat efter det här sen jag åkte hemifrån. Kan inte fatta att jag snart får krama om henne igen! Hon är den bästa människan i mitt liv, och jag saknar min bästa kompis! Snart är jag hos dig Fridolin :D 

Om jag säger såhär, Sydney är typ det högsta man kan komma i lycko skalan, Frida är ändå snäppet över...

Oker så klockan är nu ca halv 5. känner att jag måste börja packa?! haha 
åå och jag som inte skulle shoppa något mer innan Sydney, kunde dock inte hålla mig igår. Och när jag väl köpte en sak blev det bara mer och mer. Fast bara nödvändiga saker! 
2 super sköna tyg shorts $10x2
1 jeanse (?) shorst $10
1 linne $19
2 toppar $16/19
1 solisar $10
hörlurar $15
armband (okej inte nödvändigt) $20
skärp $5

Det bästa med allting är att nästan allt var på rea! jag vet, otroligt shockande.. Nej men eftersom att de har varit sån himla lågkonjunktur så har de rea överallt även innan jul. Så jag var nöjd! 

Men för att prata lite Sydney nu då... Vi åker imorgon bitti runt 5 tiden (snarare 6) och åker i ca 10 timmar. Warrens dotter (Kates halv stora syster) bor på en stor farm som vi åker förbi. Så där kommer vi stanna fram till tisdag eller onsdag. Hon har fullt med djur så vi kommer rida, mata the chucks & får, sen vet jag inte vilka fler djur de har. Eter det har vi ca 8 tim kvar i bilen till Sydney - Vaucluse, som är en av Sydney mest exklusiva örorter där vi kommer bo. Läste att de såldes ett hus där för $29 millioner. Vilket i svenska bokstäver är ca 210 millioner kronor... haha herre jävlar! Är det ens möjligt??
Så ja, antar att standarden där är ganska hög :) 
Om inte innan, så vet jag att jag kommer få träffa min älskade syster i alla fall den 23. Kommer då sova över så att vi sedan kan fira svensk jul tillsammans! Senare på kvällen den 24 åker jag hem till familien för att ha en typisk aussie jul den 25! åå vad kul det ska bli :D 

Frågade Kate hur deras jul ser ut och det börjar med (klockan 9 på morgonen den 25 december) att barnen vaknar upp före föräldrarna och går in och väcker dem. De går då ner tillsammans för att då öppna alla paket. Haha samtidigt dricker de champagne och äter choklad (frukost). Leker en stud med julklapparna och sedan går de till poolen för att svalka sig. De leker lekar och sedan har en stoor lunch vid 2 tiden, som innehåller olika sallader och mycket seafood. Efter det kommer jag inte ihåg vad vi gör... haha men det låter ju så mysigt! 
Alltså ALLA borde vara utbytesstudenter! fan man får ju vara med om helt otroligt saker!!





Såhär kommer då nästan min jul att se ut i år... Inte illa alls. Gillar ändå hur högt mysaktorn är hemma runt jul. Men ändå, ett år kan jag stå ut med värme, om jag verkligen måste ;)

TackTackTusengångerTack

2011-12-11 // 08:08:05 // Länk till inlägget // Allmänt // 0 Kommentarer
Innan jag berättar den enormt låna historien om den bästa veckan i mitt liv, så måste jag bara tacka Kajsa Göransson tills jag spricker. Kan inte fatta att jag har den snyggaste bloggen i världen!! YAY
Nej men seriöst nu. Faderullan vad jag älskar min blogg. hehe designen då. 

Tack världens bästa!!

Ny design!

2011-12-04 // 02:00:07 // Länk till inlägget // Allmänt // 2 Kommentarer

Hejdär! Nu har jag (Kajsa Göransson) fixat en ny design åt Kajsa! Tyckte det var dags nu. Syns det ingen skillnad så är det bara att uppdatera sidan genom att trycka F5. Hoppas du är nöjd Kajsa :)

like a shooting star

2011-12-01 // 10:20:51 // Länk till inlägget // Allmänt // 1 Kommentarer
Oj. Vet ärligt inte vart jag ska börja. Fan vilka härliga dagar jag har haft. OCH hade en sleepover för några dagar sen hos Madeleine (inte maddy) som var helt super härlig! 

Först måste jag bara säga ursäkta för mina sura inlägg här ibland. Men känner bara att jag måste få ut det och skriver ju mest för min skull, för att läsa senare i livet och då vill jag även se när jag gå igenom svåra ''tider''. Vet inte hur jag ska skriva, men jag förstår själv att jag kanske längtar lite extra hem nu. Alla förberedelser till jul jag har varken familj eller vänner att dela det med. jo visst, jag har min host familj och vänner från skolan, men det är ju inte samma sak. Nu kanske det låter som att jag överdriver och att det inte alls är svårt osv, och detta kasnke låter jätte konstigt, men fan vad jag längtar efter att få en kram av någon jag känner. Så enkelt som en kram. Skulle någon från hemma komma hit just nu, i denna sekund, skulle jag inte kunna släppa taget. Låter gay, men jag vill bara känna kärlek! från min familj, mina vänner, från... ja.
Men snart äntligen får jag träffa mn underbara syster. haha FAAAN vad jag kommer döda henne med mina kramar!!!



Men i alla fall.. Nog om det :) berättar först lite om måndag kväll/natt... Åå alltså det var verkligen något speciellt. De människor som var där var Madeleine, Aki (båda skating tjejor), Mitchel, Jason, Emma och Jasper. Och jag då.
När jag kom dit satte vi oss ute på verandan (har aldrig sett ett så snyggt hus som Madeleines. Snyggare än Bobs till och med!!) med nachos med massa ost och bönröra. Vi satt och pratade och skrattade i mörkret haha. Efter det kollade vi på ca 3 filmer. Shit vad mycket godis och chips vi hade btw! hahah åå det var så trevlligt! och sen... klockan var ca 3 på natten då vi bestämde oss för att gå ut och lägga oss på uppfarten & kolla på stjärnorna. Mitchel är otrolig på att spela gitarr så han började spela när vi låg där. å alltså jag njöt varenda sekund. Hon bor i Coran, lite mer centralt än vad jag gör, men det var ändå ute på landet så det var helt stjärnklart. Låter så klyschight, men vi såg till och med stjärnfall haha. Önskade att...
så vi låg där ett bra tag, pratade, var tysta, lyssnade på Mitch... Konstigt nog var uppfarten varm, även varmt i luften vilket gjorde det så mysigt! hahah vill tillbaka till den natten! fick dock bara 4 timmars sömn men det var det ju värt. 




Haha detta är den ända bilden ja har från kvällen, vi äter choklad och har trevligt! 
Ibland udrar jag hur jag kan bli så bra på bild.. måste vara en naturlig talang jag har.