Is it always this clean?

2011-09-28 // 17:23:32 // Länk till inlägget // Allmänt // 1 Kommentarer
Måste bara göra ett lite snabbt inlägg om Car Showen jag var på i helgen. Det var kul :) Haha Hela poängen trodde jag skulle vara att jag skulle följa med fam. Lewis till Car showen och ja kolla på bilarna osv. Men de fick stå i ingången och stämpla folk istället, haha så att de kunde komma in och ut. När jag var klar med det gick vi och käkade med en gång så hann inte se så många bilar. 

Finns inte så mycket mer att skriva om Showen, kvällen innan var det cocktail party och ja herre gud! Haha hon ville att jag skulle ha hennes kläder på mig. Fru Lewis alltså. Hon gillade inte riktigt de kläderna jag hade tagit med mig så vi gick till hennes garderob och kollade. Jag är inte speciellt shinkig (eller jo det är jag verkligen haha, men inte när jag vet att jag inte kommer känna en enda kotte), men jag är också 17 år. Hon är 60+ och då har gränsen gått över en bit. Usch jag känner mig dum, men ja... Det hela slutade bra i alla fall när kunde ha mina kläder ändå.
De bodde väldigt lyxigt dock :) så var bara tvungen att ta lite kort. 

OCH! Måste bara tillägga att morgondagen ska tillbringar (och natten) med Kristina och Jacob från sweden! Åå det ska bli så himla kul! Lärde känna dem på vägen ner och har hunnit träffa Jacob en gång sen dess, men eftersom att Kristina bor i Gladstone (ca 2 tim flygresa från Brisbane) så har det varit lite svårare. Men nu är hon och hennes host familj här nere under lovet så då hörde hon av sig =)) Så vi tänkte spendera dagen i Noosa. Kanske ligga på stranden, bada, ta en fika=glass eller ja vad som. Sen senare på kvällen åker vi tre hem till moi och ja de sover över =) Gud det ska bli så kul!! Att verkligen få prata av sig, både i svenska och med personer som mer än väl förstår situationen man sitter i! Behöver verkligen svennar just nu haha! :D




Detta var då min näst, nästa host pappas bil på utställningen.



Efter lunchen gick vi en kort promenad längst Noosas beach.



Och här var då deras hus... De har fyra bilar, men var lugn. Mr Lewis
håller för tillfället på att bygga ett STORT garage på andra sidan
tomten. Så slipper de stå där de står nu :)




Direkt när man kommer in möts man av vardagsrummet. Tror ärligt
att tv.n var större än Ylvas (eller lika?) och DÅ är den stor...




Ett av deras matbord (direkt till höger)



Och de hade alla dessa glasskulpturer överallt! Herre gud lovar att
jag kommer välta ner en bara för att ):




Haha söt hund som var på glatt humör!



Mrs Lewis & dog. Haha och detta är den lilla hunden... Fick ingen bild
på den stora eftersom att den hatar mig (ärligt) så den fick inte komma
ut :) Trevligt!




Köket. Jag var ärligt tvungen att fråga... ''Förlåt för att jag frågar. Men 
är det allti så här rent?'' Hon skrattade och svarade ''Ja..?'' lite frågande.



Ännu mera kök!



Och OM det skulle vara så att man vill kolla på olika saker på tv,n 
så måste man ju ha två såklart! =) Detta är typ ett normalt vardagsrum??
Okej kanske inte men mer normalt i alla fall...




Mitt rum och min säng



Mitt badrum :) Såå högt i tak och haha ganska lyxigt. Ingen bra bild
dock.



Deras lilla uteplats. Den ska renoveras för den är för liten. Så mycket
mer bakom och åt sidorna såklart men förstår dem... Skulle aldrig 
själv kunna ha en sån där liten altan...




Pool 8)



Ingången med... Vad kallas det där egentligen? Egen port? Ärligt har
ingen aning haha.



Badrummen (alla gäst toaletter) ska tydligen också renoveras, och även
här är jag fullständigt enig. Jag menar... ?



Ja det var väl det! Har även massa bilder från idag när jag, Kate, Wassa och Bob gick runt i Noosas nationalpark! Gud vad häftigt det var! Men det får vänta till imorgon eller nåon annan dag :) A just ja! Sen har jag köpt massa nya saker i opp shoppen! 

Brun jacka
Jeans jacka
Vitt virkatt linna
Rosa linne? 
Jeans shorts
= $2.50

Skojar inte, allting kostade 50 cent! Skulle lika gärna kunnat spendera hela dagen där men hade dessverre bara ca 10 min... 

Måste ha energi imorgon så ska sova nu :) Godnatt!






?

2011-09-26 // 16:05:20 // Länk till inlägget // Allmänt // 2 Kommentarer
Så här jobbigt som det är just nu har det inte varit förut. Det går bara inte att sluta gråta. Så fort jag läser något som har med hemma att göra blir det bara, ursäkta uttrycket, men skit jobbigt. Jag vill hem, hem, hem!
Fast hur mycket jag än vill så skulle jag inte kunna åka nu. Hade jag fått en gratis biljett, alla pengar tillbaka och hela köret skulle jag inte kunna göra det. Men jag vill bara att tiden ska gå fortare. Jag vill att det bara ska vara någon månad tills dess att jag ska hem. Men det är hela tio månader kvar. Tio månader. Det känns som en evighet...





Något som gjorde mig lite glad idag ändå var när jag hittade
denna stickade tröjja i en ''opp-shop'' för endast 50 cent. Med
andra ord ca 4 kr. Man bugar och bockar!

CocktailParty

2011-09-23 // 17:15:06 // Länk till inlägget // Allmänt // 1 Kommentarer
Måste bara skriva lite snabbt att jag ska på cocktailparty imorgon haha! Har ingen aning om vad jag har att förvänta men det har med gamla bilar att göra. Och det gillar jag ju så förhoppningsvis kommer det finnas en del snyggt att kolla på :D Och god mat...? Jo det kommer det vara!
Sen söndag morgon kommer vi äta frukost i Hastings street i Noosa, som jag måste inflika är den sk. dyraste gatan här i Sunshine Coast.. Hihih ser faktiskt en hel del fram emot denna helg måste jag säga. Sen också då att jag blir bjuden på allting hjälper ju :) Usch man blir så bortskämd som utbytesstudent... 
Undra om jag kommer vara yngst där imorgon? Jo antar det, tror att det kommer vara mest 40+are haha.



Ha en bra helg ni med! hihi :D

Värmen är på g yepp yepp!

2011-09-23 // 16:51:14 // Länk till inlägget // Allmänt // 1 Kommentarer
Tjenaretjenare!
Man kan minst sagt säga att sommaren börjar närma sig här i Australien... Såg inte ett enda moln på hela förra
veckan (knappt några denna vecka heller) och tempen har legat på mellan 25-30 grader. Gud det är så härligt! Ändå måste jag säga att detta är perfekt, vet inte om jag vill ha det så mycket varmare. De säger att efter lovet (om 1 vecka) kommer sommaren börja på riktigt och då kommer graderna ligga på mellan 30-40. Hahah vet inte hur jag ska klara mig? Visst, jag har varit i 40 graders värme förut, men 1. det var en dag och 2. vi låg vid havet och i skuggan då. Vi gick inte till skolan i uniform och ja, haha hade helt enkelt inga kläder på oss. Men ja, det kommer bli något nytt det med!


I söndags hade Rotary en svensk BBQ, speciellt för mig då hehe. Trodde att det skulle vara typ 10 pers där men när vi kommer dit är det närmare 40 pers! Haha jag blev skit glad att så många var där och det var fullt med nya ansikten. Så ja, efter att vi anlänt var det bara att sätta igång och gå runt och hälsa på alla. (Fick lite hjälp av min nästa host pappa men ändå(: ) De hade fixat med gula och blåa balonger och en stor svensk flagga som de hade satt upp. Sen hade alla antingen något bått eller gult på sig. Det var jätte kul! Sen fick jag prata lite kort om skolan, min stad och lite annat medans alla satt och åt, och jag måste säga att det gick jätte bra. Innan har jag bivit jätte nervös när jag liksom berättar saker för fler människor, men inte i söndags. Kändes som att en spärr hade släppts och jag bara pratade utan konstigheter. Det var så otroligt härligt! 
Nej nu babblar jag bara på...
Det var en jätte lyckad BBQ i alla fall och alla verkar ha uppskattat den :)
A just ja.. Hahah fy sjutton... Måste berätta lite snabbt. Jag tog på mig jobbet att göra en tårta till grillningen och då tänkte vi att vi skulle ha svenska flaggan på toppe. Och ja ni kan ju gissa vilket fel jag gjorde när jag skulle ''rita upp'' den blå/gula flaggan med glasyren...  Alltså jag förstår fortfrande inte hur jag kunde göra fel, vi måste ha den enklaste flaggan i hela världen men ändå sätter jag färgerna på fel plats. Haha hoppas att jag kan lägga upp en bild, min kamera var död så vi tog med deras. Haha lite kul var det ändå, och som tur var så såg man inte felet när den var uppskuren :))

Sen igår tog Kate och jag bussen till ''The Sunshine Plaza'' som är typ Tuna Park x3-4. Shoppade jätte mycket fina saker och skulle ha shoppat mer om jag kunde ta ut min check. Min host mamma sa tt det fans en bank där, vilket det då inte gjorde så jag fick nöja mig med ca $120. Men det kanske var lika bra.. Så kan jag använda de imorgon i stället :) Haha å! jag testade en scone med blåbär och vit choklad. Den var ganska god smak men den var föör degig för min smak tyvärr. 
Vet inte, nej kommer nog inte lägga upp bildpå det jag köpte men skriver ner lite snabbt.

Runda solisar (bästa köp!) $20
Solisfodral (skit syggt) $8
Halsduk/sjal (jätte snygg) $5
Virkad vit väst $19
Grågörn stickad tröja $15
Nagellack x3, $12 tillsammans
Armband x4, $18 tilsammans
Halsband $5
Eyeliner $5

Köpte även sushi och glass såklart! Strawberrycheescake, yoomyoom!


Så... Till camping nu då... Hehe. Tog över 450 bilder på fyra dagar. Med andra ord, det fans extremt mycket att ta kort på och allting var så vackert! Frågan nu är ju bara vilka bilder jag ska lägga upp på bloggen. Kan ju inte precis lägga upp varenda en även fast jag skule vilja det. (Okej inte för att alla bilder blev så bra heller då men ändå). Har tait ut de bästa men de är ändå över 30 st. Får se hur måna jag hinner lägga upp helt enkelt!
Campingen var i alla fall hur bra som helst! Vet inte om jag skrev det i förra inlägget, men vi äkte upp till Rainbow Beach. Söker på bilder nu på google och det såg verkligen ut som det gör på bilderna. Det var bland det finaste jag sett.. Ja det var som i en dröm. 

Så vad gjorde vi då... Vi gick promenader, åt gott, gjorde ''camp fires'', körde bil längst stranden, tog en lång promenad i en regnskog, jag fick se det s.k. ''sand blow'' och vi körde bil iden leriga sanden/bushen. Ja gud vi hade så himla kul och gjorde allting som gick att göra! Berättar lite mer i detaljer vid varje bild, blir lite enklare :)




Måste bara visa Eddie and Simones lilla pool 8) Så himla lyxigt 
och med den vacra utsickten!


Vet inte om denna grej finns i Sverige? Det var i alla fall IceFanta 
eller ja fryst/is fanta. Hahah okej jag tror att ni fattar vad 
''Ice Fanta'' betyder men ändå ^^ Jätte god
var den i alla fall!




Detta var Bobs camping plats. Man märkte ganska väl att 
han hade gjort det förut för han hade erkligen tänkt på 
precis allting. Full kontroll!




Camping platsen låg ca 5 min från själva beachen, men istället 
för beachen hade vi denna ''sjö'' att ''bada i''. Gick ju 
sådär med den biten. Tror att det bara var för 
tillfället som sjön var torkad så ja, det var 
ju lite häftigt :-)




Lite andra bilder bara på samma ställe.



Måste säga att det var lite speciellt att gå där. Allt var så... fel?



Jag blev så nyfiken på att se hur det såg ut inne i båten så var
tvungen att klättra upp. Såhär såg det ut! Bestick, tallrikar..
Allting var kvar. Ville klättra in mer fast vågade inte riskera
att blankorna skule svika mig... 
(Snodde med mig en buddha iaf haha :D)



Jag med glatt humör! Det blåste en hel del men detvar så häftigt!



På väg upp till ''The Sand Blow''. Träden var helt magiska helt ärligt.
Kanske inte syns så bra på bilden men försökte ändå :)




Ärligt så visste jag inte vad jag skulle få se på toppen. Trodde bara
att utsickten skulle vara underbar eller något sånt (haha det borde
ju räcka?), men när vi väl kommer upp tappade jag bokstavligt
talat hakan. Stod och stirrade i typ 5 minuter på ja, just denna
utsickt.




Allt var så fel liksom. Det borde vara snö!! Inte massa sand!!
Det var som att stå mitt i en backe i Sälen eller Ramund, fast sand?! 
Hahaha det var bara liksom.. Nej?!?!!!


Slutet vid regnbågen... Ja, det kan faktiskt vara Rainbow Beach...
Eller hela Australien kan inte bestämma mig.



Ännu en bild från toppen. Utsickten var helt faknastisk och man
kunde se så himla långt!


Bilderna är inet bra bevis på hur stort det var. Men om man jämför
en människa med en av grenarna som sticker upp ur sanden mellan
buskarna och havet så skulle människan vara ite mindre än grenen.
Stället var enormt! Okej om jag säger såhär kanske... Skulle en
människa stå vid träden på andra sidan sand saken skulle det bara 
vara en liten prick. Vet inte om det var till någon hjälp men man kan 
ju alltid försöka^^



Åå detta var delfiner vid ett café typ. De kommer dit varje morgon 
för att hälsa på och detta ska tydligen vara den fjärde generationen som ständigt 
återkommer. Har för mig att det var vid 50-talet (?) som en ''delfin pappa'' blev
skadad och en fiskare som jobbade i närheten räddade livet på delfinen. 
Efter det kom han tillbaka med sin ''fru'' och deras tre ungar. Och
ja varje dag kom de och detta är då fjärde generationen. Precis som
i en saga och det är helt sant! Ganska sjukt, men så coolt!




Detta var då när vi körde i ''bushen'' om jag kan uttrycka mig så? 
Det var lerigt överallt och det var så kul! :D Ursäkta dock för en 
extremt dålig bild men det var den bästa jag tog. 
Shit vad det guppade alltså haha!




När vi körde längs stranden...

Lägger upp mer bilder någon annan dag. Vill få upp detta inlägg nu och internet krånglar..



Ps. En viktig sak man BÖR veta om aussies innan man kommer hit (till en stor hjälp om man är förberedd!) är att de har en viss tendens att nöta på saker. Och då menar jag nöta(!) Vet inte hur jag ska skriva så att ni förstår allvaret i det hela... Om jag säger såhär, gör man ett fel, stort som litet, roligt eller ej, kommer man få höra det. Japp, och inte bara 10-11 ggr efteråt, utan hela grejen är närmare ''3ggr-varje-gång-man-träffas-6månader-framöver-eller-varför-inte-hela-livet-framöver?'' Alltså det känns som att det är det ända människor tänker på här. Skämt, skämt och åter skämt. Jag överdriver inte om jag säger att jag har hört ''Hey dad/Wassa, did you know that they have goats next door?'' och ALLA börjar skratta! Okej det var lite kul de första 2-3 gångerna, men efter 5 gånger/dag i 5 veckor är det inte kul längre! Men jag måste säga att det roliga är att jag inte driver någonstans^^ hahah alltså släpp det?! 


Ps2. Kärleken för Tokio Hotel kommer alltid finnas där, den kommer aldrig försvinna♥

http://www.youtube.com/watch?v=gMbRH2UdJ5Q&feature=related (''BOOOOOMBA!!'' hahahah♥♥)

http://www.youtube.com/watch?v=vJEmBzsxVMQ

http://www.youtube.com/watch?v=CI5G5Va-nvs&feature=related (Hahah klassiker och bästa!! 01:13 och  03:30-)

http://www.youtube.com/watch?v=poyAC3ok-BE&feature=related

+ alla Tokio Hotel Tv - videos.

Tror dock att det bara är vi Th-tjejer som förstår/vet om historierna och betydelserna bakom dessa videos... Heheh. Men det gör ju inget :D

Nu ska jag sova! Puss och hej leverpastej! :D
(åå leverpastej! haha saknar!)

8 månader ♥

2011-09-14 // 16:05:05 // Länk till inlägget // Allmänt // 1 Kommentarer


Kan inte fatta att hela 8 månader har gått med världens mest undebara pojkvän! Tiden bara flyger förbi... :)))

Jag Älskar Dig Pontus Larsson! ♥ ♥ ♥

08092011

2011-09-07 // 16:14:32 // Länk till inlägget // Allmänt // 3 Kommentarer
Hej igen!
Usch, ja ja har varit mega dålig på att klicka fram ett inlägg. Men har inte orkat helt enket. Skrev dock en inlägg igår men såklart kom det inte upp ): Har kommit in i en liten period då jag längta hem mer än vanligt och då har jag en tendens att stänga in mig själv lite extra, vilket jag tycker är väldigt skönt att göra :) Men nu hinner jag inte göra något stort inlägg heller.. hehe klockan är lite över 12 här så jag borde verkligen sova. Sen ska vi åka och kampa i helgen, eller ja från imorgon till söndag? så kommer forhoppningsvis ta massa kort då och ja, hoppas att det kommer bli kul :) Gillar att campa (stavas det med ''c'' eller ''k'' haha?), men ä tyvärr inte så peppad för tillfället. Får hoppas att det blir bättre imorgon :) 
Okej ja jag vet, lite klago inlägg vilket jag ursäktar för. Men humöret är inte på topp idag.. Haha okej lite skillnad från mitt förra inlägg som avr ganska glatt, men aja så blir det ibland! :)

Ska sova nu och få mer, positiv energi! God natt ((: